Stijlvolle modemerken voor elke vrouw

Jong of oud, kort of juist heel lang, bleekjes of een zongebruind kleurtje, blond of brunette en mooi slank of sexy curves? Er zijn zoveel ‘hokjes’ om vrouwen in te plaatsen. We moeten echter af van die hokjes. Zo denkt modelabel Maison Scotch er ook over. Benieuwd welke merken nog meer staan voor diversiteit? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Maison Scotch

Wist je dat dit modemerk haar oorsprong vond in Nederland? Dat zou je niet denken als je ziet hoe het merk tot internationaal begrip is uitgegroeid. Toch blijft die Nederlandse nuchterheid er gewoon inzitten. Dit merk is ontzettend goed in het toepassen van kleur zonder dat het ‘schreeuwt’. Met mooie, zelf ontworpen prints en stijlvolle pasvormen kan elke stijlvolle vrouw hier slagen.

Marc Cain

Dit is toch wel een echte topper. Marc Cain is al jaren groot favoriet bij vrouwen. Het straalt klasse uit zonder uit de hoogte te doen. Unieke kleding die toch makkelijk te combineren is, die vind je niet zo snel. Marc Cain maakt daar verandering in. De unieke collecties bevatten jurkjes, rokken, blouses, broeken en accessoires. Mix en match en ga op zoek naar jouw persoonlijke stijl.

Aaiko

Een merk dat steeds meer te zien is, is Aaiko. Dit merk weet van aanpakken en komt elk seizoen weer met de mooiste collecties aanzetten. Elk kledingstuk heeft een speelse touch. Zo kan je er zelf voor kiezen om de outfit zakelijk te houden, of juist voor een creatieve en speelse look te gaan. Waar kies jij voor? Bij dit merk kan je trouwens ook perfect terecht voor mooie accessoires, zoals tassen en schoenen.

Lois Jeans

Misschien herken je ze nog wel van vroeger. Of heb je er nog nooit van gehoord. Dat maakt niet uit. Vanaf nu ga je dit merk zeker onthouden. Als je op zoek bent naar een goede jeans, moet je namelijk bij Lois Jeans zijn. Sterke stoffen die lang meegaan en mooie pasvormen die elk figuur mooi laten spreken: hoe fijn klinkt dat?! Een Lois Jeans is een echte musthave voor in de garderobe van elke vrouw.