Ichi

Het Deense Ichi is wereldwijd bekend om haar vrouwelijke, levenslustige en elegante kleding voor de stadse vrouw. De creaties zijn comfortabel, erg goed te combineren en – niet onbelangrijk – betaalbaar. Veel dames die smaakvolle kleding willen hebben het merk al gevonden en zo is het merk de rijzende ster in de casual kledingbranche. Het merk presenteert optimale kleding die makkelijk te combineren is en past bij elke gelegenheid.

Ichi kleding is ontstaan in 1990 en heeft de laatste jaren een ontzettende groei gemaakt. Het is ontzettend populair aan het worden en dit heeft er ook toe geleidt dat er liefst zes maal per jaar een grote collectie wordt gepresenteerd. Deze bestaat uit jurken, vestjes, blouses, tops, hemdjes, rokken, tunieken, t-shirts en broeken. De kleding kenmerkt zich door de makkelijke pasvorm met kleding die soepel over het lichaam valt. Ook zijn opvallende prints hun handelsmerk. Het merk is zeer divers omdat het mogelijk is je volledig casual te kleden, maar ook om een zakelijke look te bewerkstelligen. Het merk staat voor edgy, vrouwelijk, urban en opvallend. De ambitie en positieve energie van het merk wordt door alle creaties ook uitgestraald. Zonder de pretenties om hip te zijn, is het merk toch zeer succesvol en trendbepalend. De stijlvolle kleding leent zich uitstekend voor vele gelegenheden: een date, een zakengesprek, een schoolafspraak of gewoon een middag relaxen op een terras.

Ichi kleding

Voor de vrolijke, verfijnde en sensuele vrouw die zich thuis voelt in de stad, ontwerpt en produceert het merk gepaste kleding. De mode voor de onafhankelijke jonge vrouw is online te vinden. Bij Ichi kleding is het combineren van diverse kledingstukken erg eenvoudig. De kleding leent zich uitstekend om met andere ontwerpen te worden samengesteld. Zo kan er een vrolijke, speelse of juist erg elegante outfit worden gerealiseerd. Met recht kan gezegd worden dat het Scandinavische merk een flinke naam heeft gemaakt in de modebranche. Men kan er niet meer omheen: de stijlvolle en sophisticated kledingstukken maken indruk. Op de online webshop in de meest smaakvolle creaties bij elkaar gebracht.

 

Geef een reactie